23/06/21

UŽIVO Mamić na pressci: ‘Zatvorsku kaznu služit ću isključivo u BiH‘

Must Read

Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press-konferenciju isplatiti jer ću prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti”, najavio je Mamić na Facebooku.

Zoran Mamić, koji je jučer odstupio s mjesta trenera Dinama, odlukom Vrhovnog suda osuđen je na četiri godine i osam mjeseci zatvora. Damiru Vrbanoviću ostala je kazna od tri godine zatvora.

Zdravko Mamić, koji je u lipnju 2018. pobjegao u BiH, osuđen je na 6 i pol godina zatvora, a mora vratiti i 52 milijuna kuna

Zahvalio bih se na ovako jednom veličanstvenom odazivu i vidite da sam došao bez papira i pomagala. Pokušat ću iz glave reći ono što bi vas moglo ili trebalo zanimati, a naravno puno važnije od toga da putem vas dođemo do onih koje najviše to zanima a to su građani i navijači, da bi oni shvatili što im želim reći, poručiti i da vide i drugu stranu medalje.

Znam da vi mediji volite konkretne stvari i obećavam da će danas biti više nego konkretnih stvari, imena, događaja kakvih ste rijetko kad čuli, rekao je Mamić.

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

INDIJSKI IZBORNIK NAHVALIO HRVATSKU IGRU PROTIV ŠKOTSKE: Ovako rasterećeni možemo do kraja

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 3:1 nad Škotskom, u zadnjem kolu D skupine Eura, osigurala je plasman u osminu finala....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img