Saturday, September 18, 2021
HomePremium SadržajVesna Vučemilović: “Istina je voda duboka, ali saznat će se zašto je...

Vesna Vučemilović: “Istina je voda duboka, ali saznat će se zašto je Škoro morao otići”

Bivša članica Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović gostovala je u Dnevniku N1 i potvrdila da je dobila ispisnicu iz stranke.

“Dobila sam potvrdu da više nisam članica DP-a. Sada sam nezavisna saborska zastupnica”, rekla je Vučemilović i nastavila:

“Pitaš se je li trebalo sve to tako biti. S druge strane zašto je sadašnjem vodstvu stranke problem inzistiranje na poštivanju pravne procedure”, pita se bivša članica stranke i dodaje kako proces nije ni blizu završen.

“Ako odete na službene stranice Ministarstva uprave još uvijek stoji da je Miroslav Škoro predsjednik Domovinskog pokreta i odgovorna osoba.” Odluka o napuštanju stranke bila joj je, kaže, teška, ali jedina moguća:

“Ja sam osoba koja reagira odmah kada vidi da nešto ne valja.”“Istina dođe na površinu prije ili kasnije”Na pitanje je li sada bliže nekim odgovorima, zašto je Škoro otišao, Vučemilović odgovara:

“Vjerujem da će se u konačnici sve doznati. Kao što kaže moj brat u jednoj pjesmi – istina je voda duboka, ali dođe na površinu prije ili kasnije.

Čitam po medijima razne šepekulacije, ima ih i bit će ih, ali vjerujem da ćemo pravu istinu doznati u vremenu koje je pred nama. Više nisam član DP-a i nemam se namjeru u izjavama više osvrtati.

Ako nisam član, nije u skladu s pravilima političke korektnosti.”

“Činjenica je da je Škorina ostavkla pokrenula određene događaje koji su doveli i do toga da ja izađem iz stranke.

Što će on učiniti, ovisi samo o njemu. Vjerujem da je njemu trenutno najteže jer sve što se događa u Domovinskom pokretu nije ono što je on želio, mislio i planirao kada je stranku osnivao DP kao stranku”, poručila je bivša članica Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović.

DP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments