VIDEO Alan Hržica ima novi singl i iza njega se krije jedna prekrasna duhovna priča… Pogledajte najavu pjesme ‘Ti si onaj koji voli’

0

Pjesma se zove “Ti si onaj koji voli”, a stihove za nju napisala je tragično preminula autorica Angela Bonacin

Alan Hržica ima novi singl sa svoga albuma “Nova stvorenja”.

Pjesma se zove “Ti si onaj koji voli”, a stihove za nju napisala je tragično preminula autorica Angela Bonacin.

Kako su njezini stihovi došli do njega, koliko mu je trebalo da ih uglazbi, kako je kroz njih počeo upoznavati Angelu koja je preminula prije nego je počeo raditi na cjelovitoj pjesmi, pojasnio je u ovom najavnom videu koji otkriva prekrasnu duhovnu priču iza novog singla.

Pjesmu možete premijerno poslušati na HKR-u u emisiji “Sacro ritam” sutra u 20 sati, a na Facebook stranici ” Srce Isusovo ” Molitvena zajednicaBitno.net portalu moći ćete premijerno pogledati video za nju.

Ovome dodajmo kako je album Alana Hržice nominiran za nagradu Porin u kategoriji duhovne glazbe.

NOVA PJESMA – (TI SI ONAJ KOJI VOLI)

NOVA PJESMA – (TI SI ONAJ KOJI VOLI)Najava novog singla i osobno Alanovo svjedočanstvo o tome kako je nevjerojatnim okolnostima ova pjesma došla do njega. Stihovi tragično preminule autorice Angele Bonacin su ga potaknuli da napiše glazbu te pjesmu uvrsti na svoj album "Nova stvorenja." U četvrtak s početkom u 20:00h ćemo imati priliku pjesmu premijerno slušati na HKR-u (emisija:Sacro ritam) a video spot ćemo pustiti ovdje na stranici u 20:45h.

Posted by " Srce Isusovo " Molitvena zajednica on 28. veljače 2018