(VIDEO) ZA OSKARA! Najveći glumac među nogometašima! Sam se udario kamenim koji je pao u igralište!

0
313
Foto: screenshot

 Na društvenim mrežama vidjeli smo sve u nogometu: golove, sjajne asistencije i luksuz različitih vrsta. Ono što smo  danas vidjeli i što  će sigurno postati viralni hit je neobična akcija koja se dogodila u 3. nogometnoj ligi  Gvatemale.

Stvar je u tome što je igrač glumio napad i udario se kamenom pokušavajući prevariti suca. Neugodan čin dogodio se u trećoj  Gvatemalskoj ligi. Slike već obilaze svijet.


Igrala se  utakmica između Deportiva San Lorenza i Batanecosa FC, kada se nogometaš pretvarao da je s tribina dobio udarac kamenom u glavu. Slijed je započeo kada je na teren s tribina bačen kamen, dok se  gomila igrača   u blizini  svađala i zahtijevala prekršaj i  slobodan udarac zbog jedne druge situacije.

Dakle, Robin Ramos je zgrabio kamen i umjesto da ga izbaci s terena, udario se u glavu, glumeći  da je napadnut s tribina. Iako sudac nije mogao vidjeti mjesto događaja, navijači su prosvjedovali zbog protivničkog simuliranja.

“Vara”, “Smiješno”, bili su povici publike. Na kraju, kako mu nitko nije vjerovao, igra se nastavila normalno, a sudac nije čak ni opomenuo Robina Ramosa zbog  bezobraznog simuliranja.

Video, koji će sigurno imati mnogo pregleda na YouTubeu, generirao je mnogo pregleda i komentara na dobro poznatoj platformi. Naravno, većina je kritična prema Robinu Ramosu, koji po ocjeni sudca nije odglumio za Oskara.

dp

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here