(VIDEO) ZA OSKARA! Najveći glumac među nogometašima! Sam se udario kamenim koji je pao u igralište!

0
Foto: screenshot

 Na društvenim mrežama vidjeli smo sve u nogometu: golove, sjajne asistencije i luksuz različitih vrsta. Ono što smo  danas vidjeli i što  će sigurno postati viralni hit je neobična akcija koja se dogodila u 3. nogometnoj ligi  Gvatemale.

Stvar je u tome što je igrač glumio napad i udario se kamenom pokušavajući prevariti suca. Neugodan čin dogodio se u trećoj  Gvatemalskoj ligi. Slike već obilaze svijet.


Igrala se  utakmica između Deportiva San Lorenza i Batanecosa FC, kada se nogometaš pretvarao da je s tribina dobio udarac kamenom u glavu. Slijed je započeo kada je na teren s tribina bačen kamen, dok se  gomila igrača   u blizini  svađala i zahtijevala prekršaj i  slobodan udarac zbog jedne druge situacije.

Dakle, Robin Ramos je zgrabio kamen i umjesto da ga izbaci s terena, udario se u glavu, glumeći  da je napadnut s tribina. Iako sudac nije mogao vidjeti mjesto događaja, navijači su prosvjedovali zbog protivničkog simuliranja.

“Vara”, “Smiješno”, bili su povici publike. Na kraju, kako mu nitko nije vjerovao, igra se nastavila normalno, a sudac nije čak ni opomenuo Robina Ramosa zbog  bezobraznog simuliranja.

Video, koji će sigurno imati mnogo pregleda na YouTubeu, generirao je mnogo pregleda i komentara na dobro poznatoj platformi. Naravno, većina je kritična prema Robinu Ramosu, koji po ocjeni sudca nije odglumio za Oskara.

dp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here