VIDEO koji morate pogledati! VUČIĆEVOJ “PUDLICI” pregorio čip. Novi Mr. BEAN je rođen!

0
Foto: Screenshot Twitter

Kamere su tijekom jučerašnje konferencije za medije srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića zabilježile neobično ponašanje njegovog ministra unutarnjih poslova Aleksandra Vulina.

Vučić je govorio o ‘tajnim optužnicama’, a Vulin je pravio grimase i kako se čini, vodio neke unutarnje dijaloge čiji sadržaj samo on zna.

S obzirom na to da kamera zbog udaljenosti nije uspjela zabilježiti i zvuk, nije poznato što je Vulin mumljao, no svakako je uspio sam sebe nasmijati.

Još se ne zna kako je Vučić reagirao na očitu demonstraciju dosade koju je njegov ministar teško skrivao usred predsjednikova govora naciji. Mnogi na društvenim mrežama dijele video Vulinovih neobičnih reakcija i sami ne mogu vjerovati njegovim grimasama.

“Pokvario im se Vulin”, pišu korisnici društvenih mreža uz salve smijeha.

Da se primijetiti da se ovog puta Vulin slaže u pregovorima u virtualnom svijetu i da ne krije zadovoljstvo zbog toga”, još je jedan od komentara.

“Da se primijetiti da se ovog puta Vulin slaže u pregovorima u virtualnom svijetu i da ne krije zadovoljstvo zbog toga”, još je jedan od komentara, prenosi Dnevno.hr

Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here