Saturday, October 16, 2021
HomeIzbori(VIDEO) Komemoracija u Borovu selu nije ni završila, a već imamo reakciju...

(VIDEO) Komemoracija u Borovu selu nije ni završila, a već imamo reakciju SDP VUKOVAR!

[Gdje je izostala reakcija policije na govor mržnje i pozivanje na ubijanje?]

Užasnuti smo video snimkama
koje su objavljene na Facebook stranici Općine Borovo gdje se na obje snimke jasno čuje širenje mržnje i pozivanje na linč i ubojstvo pripadnika srpske nacionalnosti.

Iz snimke je vidljivo da se radi o grupi mladića koji šetaju ulicama Borova. Za svaku osudu i kaznu je takvo ponašanje te je ono pokazatelj svega o čemu govorimo godinama – Vukovar je podijeljen grad, djeca i mladi žive jedni pored drugih, a ne jedni s drugima i određeni politički predstavnici održavaju svoje postojanje na temelju ovakvih incidenata i sukoba.

Ono što je iz snimke vidljivo, a posebno je poražavajuće, jest činjenica da se iza mladića koji pjevaju pjesme u kojima pozivaju na ubijanje i mržnju, vozi policijski auto i ne reagira na to. Naše pitanje je do kad će ovakva i slična djela ostajati nesankcionirana bez obzira na to od pripadnika kojeg narod dolazila? Kad će se početi jasno i nedvosmisleno kažnjavati svako pozivanje na mržnju i ubijanje?

Snimke koje smo vidjeli nisu samo za osudu, one su za kazneni progon i propitkivanje odgovornosti policije.

S poštovanjem,
Kandidat za gradonačelnika Vukovara Damir Maduna
Povjerenica Gradske organizacije SDP -a i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Biljana Gaća mag.pol.

Foto: Facebook

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Vi iz sdp-a ste upropastili Hrvatsku i zeljeli bi DA ONA KRVAVA CRVENA SA PET KRAKOVA OPET BUDE TU E PA NA VASU ZALOST NE MOZE A ZA SVAKI DREK PRVI OSUDJUJETE ;DA LI STE OSUDILI PUPOVCA I NJEGOVOGA CETNIKA STANIMIROVICA???? A PJESMA ZOVI SAMO ZOVI JE NASA PJESMA KOJA SE SA SRCEM PJEVALA U DOMOVINSKOM RATU ;ZNAMO DA VAM I TO SMETA ALI BOZE DRAGI PA sdp JE POZNAT SAMO PO CRVENOJ FARBI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments