VIDEO Pripiti Vučić na sajmu vina savjetnici otimao čašu

0
Foto: Screenshot Twitter

U Beogradu je održan sajam Vinska vizija Otvorenog Balkana, a domaćin liderima Albanije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore bio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji nije krio koliko voli vino, piše Nova.rs.

Naime, gledatelji su na pojedinim televizijama mogli duže od sat vremena gledati Vučićevo degustiranje vina, a predsjednik Srbije se i sam pohvalio kako može “mnogo da popije”.

“Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu”, hvalio se predsjednik Srbije u televizijskom prijenosu.

U jednom trenutku, vidno veselom i, kako piše Nova.rs, pripitom Vučiću, savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je uzeti čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio piti. “Samo ja da probam”, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula stavljati Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: “Ne, ne, ne…” i uzeo natrag čašu vina sa štanda.

“Ona se boji da sam pio previše, to je u redu”, rekao je predsjednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na što se nadovezala Suzana Vasiljević uz komentar da “nije uplašena, nego da ga albanski premijer čeka”.

Vasiljević je dalje u jednom trenutku pokušala Vučića uhvatiti za ruku, ali se on izmaknuo.
Na ovom vinskom sajmu su u prijenosu uživo ljudi mogli gledati i Novaka Đokovića i Vučićevog sina Danila Vučića.
“Sine hoćeš ti popiti umjesto tate? Tata će nakon tebe, sin pije zajedno sa mnom”, rekao je Vučić sinu Danilu.