Foto: Screenshot

”Mi smo u kraljevskom gradu Kninu, ovo je povijesno mjesto i pravaši sigurno znaju što treba napraviti u ovoj državi”. poručio je nositelj liste HSP-a u devetoj izbornoj jedinici Željko Glasnović

– Došli smo ovdje u hrvatski grad Knin. Krenut ćemo iz Knina iz razloga što smo jedan i drugi vojnici, zapovjednici, pa ja ću malo biti prepotentan pa reći i vojskovođe. Mi smo dali veliki doprinos našim postrojbama da se uđe u Knin i zato nam je u srcu ovdje doći i pokloniti se na ovom spomeniku i dati neke smjernice kao pravaši. Mi smo ti koji smo stvarali ovu državu, naš narod smo obranili i želimo da naša Hrvatska bude na jednom visokom standardu i želimo popraviti ono što ovi rade namjerno ili nenamjerno u državi – kazao je Marko Skejo.

– Mi smo u kraljevskom gradu Kninu, ovo je povijesno mjesto i pravaši sigurno znaju što treba napraviti u ovoj državi. Treba voditi jednu konstruktivnu i državotvornu politiku. To mogu samo pravaši koji su čisti kao suza. Korupciju mogu iskorijeniti samo pravaši, a ne ovo lijevo-desno. Što smo radili u ratu tako će biti i u miru – kazao je nositelj liste Željko Glasnović.

– Hrvati izvan domovine su potpuno isključeni iz ovog procesa, ovo je lažna demokracija. Stotine tisuća Hrvata imaju pravo glasa, a ne mogu glasati, zemlje trećeg svijeta imaju dopisno glasovanje, a mi to nemamo. To je namjerna sabotaža, oni ne žele te ljude ovdje – kazao je Glasnović.