Wednesday, September 22, 2021
HomeVijestiOstaloVIDEO Talibani su smaknuli poznatog afganistanskog komičara. Do posljednjeg im se trenutka...

VIDEO Talibani su smaknuli poznatog afganistanskog komičara. Do posljednjeg im se trenutka smijao u lice

Afganistanski komičar Nazar Mohammad, koji je posebno aktivan bio na TikToku, zapeo je za oko talibanima te su ga brutalno smaknuli.

Poznatog afganistanskog komičara Nazara Mohammada, poznatijeg kao Khasha Zwan, talibani su smaknuli još u srpnju, a po videu koji kruži društvenim mrežama, nastavio ih je ismijavati do posljednjeg trenutka.

Na snimci se vidi kako su komičara ugurali u automobil, na stražnje sjedište, dok mu se s obje strane nalaze naoružani talibani. U videozapisu posljednjih trenutaka Mohammad se i dalje sprda s militantima, nakon čega ga jedan od talibana počinje šamarati, piše Daily Mail.

Prema Human Rights Watchu, Zwana su ubili talibani krajem srpnja u Kandaharu nakon što je taj grad pao u ruke džihadistima.

Nedugo nakon što je snimljen ovaj video, komičar je brutalno smaknut. Talibani su u početku poricali umiješanost u njegovu smrt, ali su naknadno priznali da su ga uhitili i da će mu se suditi na talibanskom sudu. Tvrdili su i da je umiješan u mučenje i ubijanje talibana.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments