23/06/21

(Video) Usred bijela dana opljačkali transportno vozilo s novcem u Berlinu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Spektakularna pljačka ransportnog vozila s novcem odvila se danas ujutro na ulicama Berlina. Četvorica muškaraca odjeveni u uniformu smetlara s fantomkom na glavi su izletjeli iz Audija u trenutku kad su zaštitari punili bankomat Volksbanke s novcem. 

Napadači su pojurili prema zaštitarima kojima su priprijetili s oružjem i poprskali ih sa suzavcem. Iz transportnog vozila s novcem su prebacili su novac u svoje vozilo, a u ovom trenutku nije poznata ukradena količina novca.   Prema jednoj od svjedokinja, vreću s novcem strpali su u prtljažnik Audija no vreća je bila toliko velika da se prtljažnik nije mogao do kraja zatvoriti. Ubrzo nakon toga su lopovi pobjegli u nepoznatom smjeru. 
https://www.youtube.com/watch?v=TzQNoEEgqQI
Prema Berliner zeitungu, policija je utvrdila kako su registracijske tablice na Audiju ukradene ranije u Zehlendorfu.  Policija je dobila dojavu o pljački u 10 sati ujutro. Dvojica zaštitara su ozlijeđena i nalaze se u bolnici, a jedan od njih navodno je teže ozlijeđen. 
– Način izvedbe pljačke je bio relativno organiziran. Lopovi su bili nemilosrdni kako bi došli do novca. Poslužili su se i nasiljem – kazao je policijski glasnogovornik. 

dp/foto:privatna snimka


- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

INDIJSKI IZBORNIK NAHVALIO HRVATSKU IGRU PROTIV ŠKOTSKE: Ovako rasterećeni možemo do kraja

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 3:1 nad Škotskom, u zadnjem kolu D skupine Eura, osigurala je plasman u osminu finala....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img