Vidović Krišto osniva stranku: “Sve je u pripremi, javlja mi se puno ljudi, a kriteriji su jasni: moraju ljubiti pravdu i mrziti nepravdu”

1

Prije tjedan dana primili smo vijest da saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto osniva političke stranke, a sad ta vijest službeno potvrđena.

“Osnivanje stranke je logičan slijed ako želim mijenjati Hrvatsku, a ne bih se zamjerala svim moćnim strukturama u državi da mi nije namjera dubokih strukturnih promjena u Hrvatskoj. Postoje situacije kada društvene okolnosti zahtijevaju “novi proizvod”.

Hrvatski birači očekuju političku stranku u koju mogu imati povjerenje. Postojeće političke stranke se s pravom od birača doživljavaju kao interesne grupacije bez jasnog političkog profila. Stoga je osnivanje nove stranke s jasnim političkim stavovima, ali i ljudima jasnog profila, društvena potreba”, izjavila je Vidović Krišto za portal Teleskop

Još uvijek traju razgovori s potencijalnim suradnicima pa nam nije mogla otkriti tko će biti u njezinom timu.

“Sve je u pripremi, javlja mi se puno ljudi, a kriteriji su jasni: moraju ljubiti pravdu i mrziti nepravdu”, naglasila je  i dodala da još nije odlučila  kako će se stranka zvati, ali da ima nekoliko zanimljivih prijedloga.

Vidović Krišto je nije potvrdila hoće li se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba.

“Doista mi se puno ljudi obraća s tom idejom, međutim moraju se steći uvjeti, tako da nemam decidiranog odgovora”, izjavila je Karolina Vidović Krišto.

Njene kandidature najviše se pribojavaju u Domovinskom pokretu, poglavito Zlatko Hasanbegović koji priželjkuje kandidaturu, ali bi odustao ako se Vidović Krišto kandidira.

Manje je poznato da se Vidović Krišto 2020. pripremala kandidirati na predsjedničkim izborima, ali je akcija koju je za nju i u njeno ime primala neformalna grupa propala.

dp/foto:facebook KVK

1 COMMENT

  1. Odlično! Nova hrvatska suverenistička stranka! Idemo preko stranke do hrvatske slobode i dobrobiti! Svi za jednoga a jedan za sve!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here