Foto: screenshot

Poznati istraživački novinar Marin Vlahović osvrnuo se na današnje gostovanje turbofolk pjevača Duška Kuliša u emisiji “Nedjeljom u 2”. Gostovao je pjevač koji je postao dio javne priče nakon što je gradonačelnik Pule Zoričić zabranio u turbofolk koncert u gradskim prostorima grada Pule. Kuliš je bio jedan od planiranih izvođača na koncertu.

Evo što piše Vlahović:

“Aleksandar Stanković je danas ugostio Duška Kuliša, jednog od nekoliko pjevača takozvane narodne glazbe, odnosno cajki, kojima je nedavno otkazan i onemogućen koncert u Puli.

Kada su Thompsonu zabranili koncert u istom gradu, drukali ga i lažno prijavljivali širom Europe, tada ga Stanković nije zvao u emisiju, jer on je taj koji na javnoj, tobože hrvatskoj televiziji, već više od dvadeset godina odlučuje koga će ugostiti i braniti, a koga prozivati i napadati.

Uz sve što se događa, Stanković naciji nudi kmečanje pjevača narodne ili zabavne glazbe i to još spada pod informativni program, koji ovaj narod plaća. Odvratni i teški kretenizam.” – zaključuje Vlahović