13 C
Split

Vrkljan: Da imamo Imunološki zavod, mi bismo danas bili centar svijeta

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Danima se bavimo se polemikama oko diskriminacije, vala mržnje, kafića koji je izazvao val reakcija. U Novom danu  N1 Tv je gostovao nezavisni saborski zastupnik Milan Vrkljan.

Ova dva potpuno nebitna događaja u Hrvatskoj iskoristili su predsjednici i HDZ-a i SDP-a , dočepali su se mikrofona i nisu prestali govoriti o tome da skrenu pozornost javnosti od puno važnijih stvari. Po meni je puno važniji i puno teži govor mržnje i diskriminacije onaj koje ove dvije partije rade zadnjih 20 godina, kad su stjerali 240 tisuća obitelji u stečaj, kad su svojim djelima prognali preko 300 tisuća naših sugrađana izvan Hrvatske ili kad su sudjelovali zajednički u aferi Vjetroelektrane Krš- Pađene. Pokušavaju skrenuti pozornost s takvih velikih stvari na dvije potpuno marginalne teme koje uopće ne bi trebale biti u javnom prostoru, rekao je Vrkljan.

Politika je postala dominantna nad strukom i mnogi potezi Stožera su povučeni u krivom smjeru. Jedna od krivih odluka je upropaštavanje Imunološkog zavoda političkim, nestručnim i nekvalitetnim kadroviranjem. Danas je Indija jedan od najvećih proizvođača za ospice. To su teme koje bi trebalo otvarati. Vrijednost koja se tada procijenjivala za obnovu Imunološkog, za program i nastavka proizvodnje je oko 30 milijuna kuna a milijarde kuna, stotine puta više novca su zamračene u nizu afera.Da mi danas imamo Imunološki zavod bili bi danas centar svijeta. Mi bi bili jedna od četiri tvrtke koje svi u EU traže, rekao je Vrkljan.

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img