HomeKolumnaZa 'kragujevačke' diplome u sustavu odgovoran je HDZ-ov ministar!?

Za ‘kragujevačke’ diplome u sustavu odgovoran je HDZ-ov ministar!?

Piše Vanja Zlatović

Ako u životu vrha najveće oporbene stranke postoji, ma ne falširana nego na bilo koji način lakša za stjecanje diploma medicine, onda to znači nekoliko bitnih stvari o nama kao društvu. I sve su porazne.

Naravno da je… takva diploma otkrivena kod nekog tko je tretirao nesretno preminulog novinara, da bi to bilo bitno čvršće od svega što je izašlo u javnost. Konačno i sad, odgovornost je HDZ ministra ako su mu u sustavu radile osobe s nekim upitnim a neprovjerenim diplomama, to je opasno, nemoralno i loše – slučaj Grbin ako se pokaže da ima i vatre a ne samo dima, nije crimen SDP šefa, nego čitavog svijeta elita u Hrvatskoj.

Dakle je loš postupak hitne koju “vodi HDZ” mogao biti nastavljen pod paskom nekog iz svijeta oporbe, a da je taj iz bilo koje stranke…eh Puljak moralizira a njegovi obećavaju curama čuda po Splitu ako dođu na bum-bum, ma….čak ni to nije najgore.

Moja draga mi ne bi oprostila da prepišem jednu rečenicu za neki rad u okviru postdiplomskog, i stječe se dojam da- što si više u piramidi moći, to je više “snađi se druže”.

Prosječan čovjek bi se puno češće zgrozio i ne bi dopustio onoliko nemoralno i loše… nego prosječan hrvatski političar. I to je ono strašno.

Od muke će poneki naš čovjek… nešto smuljati na tehničkom pregledu, krivotvorenih diploma sigurno… sigurno, ima to više što se penje društvenom ljestvicom. I ćovićevskih doktorata, i stanova koji su ispražnjeni od strane “naših s fantomkama”, i wc četki od 700kuna, i svega što si običan… “kondukter u vlaku za Sisak” ne bi dopustio iz mješavine straha i poštenja.

I.R.
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
POVEZANI ČLANCI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari