Foto: Pixabay

– Otac je izašao na odmorištu i potom se vratio u automobil nastavivši vožnju u smjeru zapada, te u tom trenutku nije znao da je izašao i dječak.

– Jučer (26. kolovoza) oko 8.50 sati, u Policijskoj postaji Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, zaprimljena je dojava da je dijete ostavljeno na odmorištu pored autoceste A3 u Slavonskom Brodu – javila je danas policija i dodala…

– Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja potvrdili istinitost dojave.

– Utvrdili su da se radi o 17-godišnjaku (njemački državljanin), koji je ostao zaboravljen na odmorištu.

– Naime, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka je upravljao otac (u dobi od 51), dok se u vozilu nalazilo još dvoje članova obitelji (majka i stariji brat, koji su spavali).

– Otac je izašao na odmorištu i potom se vratio u automobil nastavivši vožnju u smjeru zapada, te u tom trenutku nije znao da je izašao i dječak.

– Dječak je ostavio mobitel u automobilu, a telefonske brojeve svojih članova obitelji nije znao napamet.

– Policijski službenici su odmah sa događajem upoznali ostale policijske ophodnje kako bi što žurnije pronašli obitelj.

– Također su pomogli dječaku i prevezli istoga u policijsku postaju, gdje su putem društvenih mreža stupili u kontakt sa članovima obitelji.

– Nakon uspješne komunikacije policijskih službenika sa ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da nedostaje dječak, obitelj se vratila te oko 10.50 sati preuzela dječaka – zaključuju.