Monday, September 20, 2021
HomeVijestiOstaloZaklao susjedu, pa nasrnuo i na njenu prijateljicu: Sumnjao je da se...

Zaklao susjedu, pa nasrnuo i na njenu prijateljicu: Sumnjao je da se bave crnom magijom…

D. T. (68) iz Gornjeg Detlaka kod Dervente (BiH) nožem je zaklao susjedu R. T. (88), a potom otišao do njene prijateljice istih inicijala (74) i nekoliko puta je ubo u vrat.

Kako neslužbeno doznajemo izjavio je da je to učinio jer je sumnjao da se njih dvije bave crnom magijom.

Susjed ga spriječio da ubije i prijateljicu

Osumnjičeni muškarac je u jutarnjim satima otišao do kuće susjede, lupao na njena vrata i zatim provalio.- Nesretna starica je u tom trenutku spavala, a on je zatim ušao u njenu sobu i zaklao je dok je ležala u krevetu.

Poslije toga otišao je do njene prijateljice kilometar dalje te i nju napao nožem – pojasnio je izvor blizak istrazi.Prvu je ubio, a u namjeri da ubije i njenu prijateljicu spriječio ga je susjed izbodene žene, koji je nakon što je čuo galamu i vrisak žene pozvao policiju. Žena je zadobila lakše ozljede i zadržana je na bolničkom liječenju.

Bio je u svađi sa susjedom koju je ubio

– Ipak nismo očekivali da će se dogoditi ovako strašan zločin – pričaju mještani, koji su rekli da je njihov susjed obiteljski čovjek te da ima jednog sina.

U Policijskoj upravi Doboj potvrdili su prijavu da je jedan muškarac nožem napao dvije žene, te da znaju da se osumnjičeni liječio na odjelu psihijatrije, kao i da je bio u svađi sa susjedom koju je ubio. Cijeli slučaj je u nadležnosti tužiteljstva.

DP/foto : Nezavisne novine

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments