13 C
Split

Zaprijetite li im, u Facebooku će vas početi pratiti

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Najveća društvena mreža svijeta nadzire i prati lokacije svojih korisnika ukoliko tim te tvrtke zadužen za sigurnost ustanovi kako objavljuju uvjerljive prijetnje upućene njenim zaposlenicima i osoblju.

Facebook aktivno prati pojavljuju li se na njemu prijeteći komentari upućeni njegovim zaposlenicima i osoblju. U to mogu biti uključene neodređene prijetnje nekoj lokaciji na Facebooku ili izravno upućene određenim ljudima.

Jednom kad u Facebooku utvrde kako je riječ o stvarnoj prijetnji, počinju koristiti podatke iz svojih proizvoda kako bi pratile gdje je osoba koja ju iznosi. To čine pomoću podataka o lokaciji iz Facebookove aplikacije te osobe ili IP adrese koju su prikupili kad se logirala u Facebook.com, prenosi tportal.

Lokacije korisnika su dostupne tek nakon što se nađu na popisu Be On the Lookout (BOLO), koji sadržava osobe čije su prijetnje procijenjene kao stvarne.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Dragovoljci u vrijeme korone umiru od tumora, a Ministarstvo branitelja i dalje pere ruke kao Poncije Pilat

Kninski branitelj Tomilsav Čolak nedavno je poslao  priopćenje nakon što je na području Šibensko-kninske županije preminuo još jedan dragovoljac...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img