Foto: Snimka zaslona/YouTube

Uhićenje proslavljenog hrvatskog rukometnog reprezentativca Denisa Buntića (40) neugodno je iznenadilo širu javnost, ali i Hrvatski rukometni savez (HRS).

I dok je na parketu bilježio silne uspjehe, oduševljavao zalaganjem i motivacijom, privatno je bio netko potpuno drugi. Otuda toliko neugodno iznenađenje.

“O ovome smo doznali iz medija. Dok je bio član naših selekcija, nikada nije pokazivao posebnu agresivnost , osim one na sportskom terenu u žaru borbe. Isto tako nikada nije spominjao nikakvo oružje, a kamoli da ga posjeduje”, rekao nam je glasnogovornik HRS-a Drago Ćosić pa dodao:

“Savez najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilja, a posebno obiteljsko nasilje.”

Poznarti novinar Andrija Jarak očito nije zadovoljan dosadašnjim reakcijama sportske javnosti.

“Lik od 150 kilograma mišića prebije nemoćnu ženu. Usput mu u kući nađu par kalašnjikova, nešto streljiva i pokoju bombu? Posljedice? Dobije zabranu prilaska na 100 metara??? Gdje je reakcija Olimpijskog odbora, rukometnog saveza, kluba olimpijaca. Nekog suigrača, trenera… Nije vrag da se bojite. S obzirom da šutite, možda to odobravate, mislite da je zaslužila? Ili da je to privatna stvar. Sram vas može biti.

Cijeli dan pokušavam ući u glavu tužitelja koji je donio tu sramnu odluku. Ne uspijevam nikako”, napisao je Andrija Jarak.