Sunday, September 19, 2021
HomeSportZdravko Mamić: Skidajte Šukera, to je završena priča

Zdravko Mamić: Skidajte Šukera, to je završena priča

Tri dana do izborne skupštine na kojoj bi HNS trebao odlučivati o nasljedniku Davora Šukera, Dnevnik Nove TV u posjedu je audio snimke razgovora Zdravka Mamića s aktualnim, ali i bivšim članovima nogometnog saveza

U četvrtak 29. srpnja Davor Šuker će otići u povijest, a na njegovo će mjesto sjesti Marijan Kustić. Nakon 8 godina najbolji strijelac SP-a 1998. više ne uživa povjerenje Gazde.

Nekadašnji prvi čovjek Dinama otvoreno ga je krititzirao u telefonskom razgovoru sa Zorislavom Srebrićem, nekadašnjim glavnim tajnikom HNS-a.

Objavit će to Nova TV u današnjem Dnevniku, a na portalu Dnevnik.hr izašao je dio snimke…

– Počnite mijenjati odnos u Savezu, Šuker ne može bit više predsjednik. Šuker ne može bit više predsjednik – završena priča. I to je nedopustivo – govori Mamić Srebriću, nezadovoljan nakon jedne utakmice HNL-a u kojoj je Dinamo bio oštećen od strane sudaca.

Nije tajna da Zdravko Mamić vodi HNS iz Međugorja, puno će još vode proteći ispod Savskog mosta dok se neke stvari ne promijene. Milan Kustić, HDZ-ov kadar dolazi na mjesto Davora Šukera. Pa tako ni ova snimka nije nikakvo čudo.

Foto : screenshot

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments