HomeVijestiHrvatskaŽena u Zagrebu šakom udarila mladića jer navodno nije držao razmak. Kažnjena...

Žena u Zagrebu šakom udarila mladića jer navodno nije držao razmak. Kažnjena je s 200 maraka

ENA (42) proglašena je krivom i osuđena je jer je mladića u pivnici zgrabila za vrat i udarila šakom u bradu, pod izlikom da krši epidemiološke mjere.

Sve se dogodilo prošle godine potkraj studenoga oko 12:30 u ugostiteljskom objektu Pivnica u Radauševoj ulici u Zagrebu, piše Danica.hr.

Prema presudi, žena je napala mladića “koji se nalazio za drugim stolom, tako da je mladića uhvatila lijevom rukom u predjelu vrata, a potom ga desnom šakom udarila u bradu, nakon čega se vratila za svoj stol”.

Konobarica: Odjedanput je fizički nasrnula na njega

Konobarica je svjedočila da je 42-godišnjakinja sjedila za stolom bliže šanku, a mladić s prijateljem nekoliko metara dalje za drugim stolom.

“Vjeran je u jednom trenutku otvorio novine i pokušao fotografirati nekakav članak, zbog čega je ustao. Njemu je tada Ivana počela dobacivati da što on to radi, da je korona, da mora paziti na razmak, iako on njoj uopće nije bio blizu.

U početku mu se obraćala povišenim tonom, koji se kasnije pretvorio u viku. Vjeran uopće nije želio reagirati na njene verbalne napade, samo se nasmiješio i dalje nastavio čitati novine.

Potom je Ivana odjedanput fizički nasrnula na njega, tako da ga je rukom primila u predjelu vrata te ga je šakom udarila po bradi, tj. po donjem dijelu čeljusti”, ispričala je konobarica, a njezine riječi potvrdio je i napadnuti mladić.

Kažnjena s 200 njemačkih maraka

42-godišnju ženu je prekršajni sudac proglasio krivom te ju je kaznio s 200 njemačkih maraka, odnosno 754 kune.

Sud do nje nije mogao doći jer je nije bilo na prijavljenim adresama u Zagrebu i Rijeci.

Foto: Ilustraciaj

RELATED ARTICLES

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Najnovije vijesti

nedavni komentari

google-site-verification: googled91673871e42f616.html google-site-verification=rGL3Tah1KoycISfVRpeaJyo9nIt6Cl3KPIaQunRBbqQ