ŽETONČIĆ u DUGOM RATU: “Drugi čovjek s naše liste pridružio se HDZ-u. Iskoristio je naše povjerenje”

  0

  U utrci na načelnika Dugog Rata, Tonči Bauk je dobio 1238 glasova, te time pobijedio HDZ-ovog Franu Marčića s osvojenih 1195.

  Drugi čovjek na Nezavisnoj listi bio je Ivo Vuković-Maček koji je prešao u redove HDZ-a, izvijestio je Bauk.

  – Ovim putem moramo s vama podijeliti jako lošu vijest. Naime, drugi čovjek s naše liste Ivo Vuković-Maček pridružio se HDZ-u.
  Nažalost iskoristio je vaše i naše POVJERENJE, stavio interes 40 obitelji ispred 7000 stanovnika općine, iako smo dijelili isto mišljenje vezano za luke.

  Iskazujemo naše duboko razočarenje u LJUDSKOST i pozivamo vas još jednom da se zajedno borimo protiv nelogičnih, ilegalnih i neljudskih radnji koje štete našoj općini.
  Također NAGLAŠAVAMO da mi ostajemo dosljedni svojim načelima od početka i idemo u borbu za boljitak mjesta, neovisno o svim nedaćama koje nas vrebaju.
  TRANSPARENTNO I POŠTENO – priopćio je Bauk.

  Na listi za općinsko vijeće prvi je Frane Marčić s 23,61%, zatim Tonči Bauk s 16,32%. Treća je Antoneta Trgo s osvojenih 10,41%, na četvrtom mjestu se nalazi Domagoj Vuković s 9,83%, a peti je SDP-ov Bernardin Petrić sa 7,51%.

  Naime, HDZ je dobio četiri mjesta, nositelji kandidacijske liste Tonći Bauk tri mjesta, dok je Antoneta Trgo jedina na kandidacijskoj listi.

  Foto: Facebook