Zubčić: Cure i mi zajedno smo napravili fenomenalan rezultat

0
Foto: Hrvatski skijaški savez / HRT

– Ovo je stvarno jako dobar momčadski rezultat, to što smo četvorica osvojili bodove, rekao je hrvatski skijaš Filip Zubčić nakon slaloma Svjetskog kupa u Adelbodenu.

Najbolje je plasiran bio upravo Zubčić, na 15. mjestu, dok su iza njega slijedili Samuel Kolega na 21., Matej Vidović na 24. i Istok Rodeš na 25. mjestu.

– Skijanje je bilo dobro. Na nekim dijelovima sam bio malo bolji, na nekim dijelovima malo slabiji, ali u konačnici je ovo jako dobar momčadski rezultat. Sva četvorica smo osvojili bodove, a kada se svemu priključe dvije cure koje su u Kranjskoj Gori osvojile bodove to je stvarno fenomenalan rezultat. Najviše želim pohvaliti Istoka koji je do bodova došao u prvoj utrci nakon ozljede, rekao je Zubčić, prenosi HRT.

Kolega je nakon 21. mjesta također isijavao zadovoljstvom.

– Ovo su mi prvi bodovi u sezoni i to mi jako puno znači. Prva vožnja je bila dobra, druga malo opreznija, a i ja želim naglasiti ovaj momčadski uspjeh, rekao je Kolega, dok je spominjani Istok Rodeš dodao.

– Stvarno bi bilo sebično da budem nezadovoljan nakon ovog rezultata. Nakon svega što sam prošao zadnjih mjeseci ovo je odličan rezultat. U prvom laufu je skijanje bilo dosta dobro, a u nastavku su me neke sitne greške koštale još boljeg rezultata.

Nezadovoljan je bio Matej Vidović nakon svoje predstave i 24. mjesta.

– Očito još uvijek, nakon tri utrke, nisam naučio odskijati drugu vožnju. Za mene je ovo poražavajući rezultat. Razočaran sam. Moramo napraviti analizu onoga što sam radio u drugoj vožnji, a svima ostalima želim čestitati na rezultatu.

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here