23/06/21

(VIDEO) Vulgaran verbalni napad i prekid prijenosa: Biciklista brutalno vrijeđao Biljanu Borzan tijekom davanja izjave za N1

Must Read

Hrvatska europarlamentarka Biljana Borzan doživjela je grozan verbalni napad tijekom gostovanja na N1 televiziji

Borzan je odgovarala na pitanja novinarke Ive Puljić Šego na Trgu Ante Starčevića kad je njihov razgovor naprasno prekinuo prostak koji je prema SDP-ovki uputio bujicu uvreda.

Muškarac je biciklom kružio oko Borzan i Puljić Šego i izgovarao vulgarne, gnjusne i prostačke uvrede, a nije ga spriječila ni molba novinarke da prestane.

– Ispričavamo se i gledateljima i gospođi Borzan što su to morali slušati – objavili su s N1 televizije nakon što su momentalno prekinuli javljanje uživo iz Osijeka.

Borzan o ispadu: ‘Zvali su me iz policije da moram dati iskaz’

Biljana Borzan za N1 je komentirala sramotan incident.

“To je psihički bolestan čovjek, i ranije me vrijeđao. Zvali su me iz policije da moram dati iskaz, ja nisam nikoga zvala niti sam ga prijavljivala”, rekla je Borzan.

“Iznenadila sam se što mene policija zove. Rekli su da prekršaj postoji, ali da moraju utvrditi ima li elemenata kaznenog djela”, kaže. Dodala je kako ju je spomenuti muškarac u nekoliko navrata već vrijeđao na ulici.

“Ne znam ni kako se zove, ja ga dosad nisam ni prijavljivala, jer ne znam što da kažem policiji. Sad ima snimka pa neka ga policija traži”, rekla je Borzan za N1.

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Misli Dida Andrijice (18): Jesmo li mi u našoj Rvackoj, ili socjalističkoj republici!??

Zdravi bili dico moja! Đavameodnija ako ja više znaden koja je ovo Država?!! Od petoga miseca otkad su rutaši...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img