AKO ZNATE KAKO SE PERE NOVAC JAVITE SE U INA-u! TRAŽE ZAPOSLENIKA.

  0
  Foto; Screenshot Moj posao

  NA je objavila oglas u kojem traži stručnjaka za usklađenost poslovanja, a prijave su otvorene do 9. rujna. Od osobe koju će zaposliti očekuje da prati “unutarnji i vanjski regulatorni okvira vezan uz područje usklađenosti poslovanja s fokusom na pravo tržišnog natjecanja, međunarodne sankcije i sprječavanje pranja novca”.

  Oglas je objavljen na portalu MojPosao.

  “Ako tražite novu priliku u karijeri na kojoj ćete imati mogućnost profesionalnog usavršavanja u području usklađenosti poslovanja kroz identifikaciju pravnih rizika, provođenje internih istraga i praćenje regulatornog okvira – ovo je prava prilika za vas”, piše u oglasu.

  Traže ljude koji “teže onom što je najbolje za kompaniju”

  Za poziciju je potrebno imati minimalno 5 godina radnog iskustva s naglaskom na iskustvu u pravu tržišnog natjecanja, VSS pravne struke, napredno poznavanje rada na računalu i napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu.

  Kako se navodi u oglasu, u Inin tim će se najbolje uklopiti oni koji “teže ka onome što je najbolje za kompaniju, usredotočuju se na rješenja (kako), a ne na prepreke (zašto ne), proaktivni su i nastoje kontinuirano poboljšavati sami sebe”. Bitno je i da pitate druge za mišljenje, razmatrate i uzimate u obzir različita stajališta i učinkovito pretvarate ideje u akcije.