Ante Franić o Park šumi Marjan: “Postaviti Srđana Marinića da upravlja Park šumom Marjan je kao da ste pustili lisicu u kokošinjac!”

0
Foto: Screenshot
Nezavisni gradski vijećnik Ante Franić večeras je uputio medijima svoja viđenja gradskih aktualnih tema poput kadroviranja u Javnoj ustanovi za upravljanje Park šumom Marjan, teme oko Splitske obale te Vodovoda i kanalizacije.

– Cirkus Montyja Pythona ide dalje…

I tako u jeku Puljkovih afera, mi vijećnici obaviješteni smo o novom iživljavanju Puljkove administracije. Ovaj put u Park šumi Marjan.

Tamo kadrovira, upravlja, vedri i oblači aktivist Srđan Marinić dok mu HDZov v.d. ravnatelja Stipe Mušura pokorno glumi tajnicu.

Postaviti Srđana Marinića da upravlja Park šumom Marjan je kao da ste pustili lisicu u kokošinjac!

Njihove žrtve, a mislim na cjelokupnu Puljkovu vlast, samo su mali, obični ljudi, samohrane majke i žene s invaliditetom!

I dok dijele stimulativne mirovine od 100 tisuća kuna svojim kadrovima koje onda vraćaju na posao što smo vidjeli na primjeru Splitske obale i Marice Prkić, koja uzgred rečeno nije i ne može biti nezamjenjivi kadar pokušavaju obmanuti splitsku javnost trkeljanjima o tobožnjim uštedama kao da se ušteda ne može napraviti tako da preostali ekonomisti preuzmu njen dio posla, ili da se dio posla prepusti drugim kadrovima unutar cjelokupne gradske administracije.

U Park šumi Marjan tjeraju 2 djelatnice koje rade na knjigovodstvenim poslovima najavljujući, pazite, opet-uštede i angažman knjigovodstvenog servisa, dok im takvo sto nije palo na pamet u Splitskoj obali, tamo im je baš ta knjigovotkinja koja ni završni račun ne radi-nezamjenjiva!

Spomenuo je Franić i mladog HDZovca Filipa Bornu Ivaniševića, koji je s pripravničkog mjesta dobio voditeljsku poziciju odjela Računovodstva u ViKu.

– A on je, pazite sad dobro, također jako štedljiv pa nakon što je očito prespavao fakultet i ne pokušava znanje nadoknaditi na, ne daj Bože, nekim skupim tečajevima, nego u grupi na Facebooku pod nazivom Računovodstvo- pitanja i odgovori iz prakse.

Ništa čudno, ova vlast ionako jest FaceBook Bojna! – zajedljivo će neumorni Franić.

Ivica R