VIJEĆNICA DP-a iz LEĆEVICE: NISAM UHLJEB! Odbila sam sve nečasne i nepoštene ponude!

0
Foto: Facebook

Priopćenjem se oglasila vijećnica Domovinskog pokreta u Općinskom vijeću Lećevice Renata Kelam, kojeg donosimo u nastavku:


“Imam moralnu i ljudsku dužnost obavijestiti glasače te stanovnike općine Lećevica da se ja kao vijećnica u općini Lećevici Domovinskog Pokreta, ograđujem od stranačkog kolege Josipa Dabre vezano za prekjučerašnji istup u medijima o podržavanju projekta CGO-Lećevica.

Njegov osobni stav nije stav većine članstva Domovinskog pokreta kao ni vijećnika Domovinskog pokreta općine Lećevica.


Naime, Domovinski Pokret u svom predizbornom programu i kampanji, bio je jasnog stava da neće podržati projekt CGO Lećevica. Također, toga stava su bili i sadašnji vijećnici u Županiji.


Taj stav naših županijskih vijećnika se “promijenio” ulaskom naših vijećnika u SDŽ i to posebno dobivanjem vodećih funkcija u Županijskoj skupštini .

Napominjem kako mi se nudila “pozicija” da se “umirim” i to baš u CGO-Lećevica što smatram nečasnim i nepoštenim od strane Županijskog vijećnika.

Osobno i kao vijećnica Domovinskog pokreta i dalje ću se boriti protiv tog projekta. Moj stav je isti kao i u predizbornoj kampanji te se držim i provodim sve programske smjernice iz izborne kampanje i držim se datih obećanja našim biračima.

Želim da naša djeca piju nezagađenu vodu, a ne da strukture vlasti radi privatnih interesa, unište ono što nam je darovano na ovom našem bogomdanom području.

Sve za našu dicu! – zaključuje u priopćenju Renata Kelam


Anita M.