Foto: Screenshot N1

Pod naslovom “PENALI” jučerašnji ogled Hrvatske i talijanske Argentine na SP u Kataru na facebooku je prokomentirao i poznati atomski fizičar i nekadašnji pravaški zastupnik u Saboru dr Tonči Tadić. Status prenosimo u cijelosti:

“Da nije bilo tog nepostojećeg penala u korist Argentine sve bi bilo drukčije. Ponovio nam se isti mentalni slom kao protiv Francuza u finalu 2018. kad nam je dosuđen nepostojeći penal.

Argentina je jednostavno morala dobiti taj penal, kao i Francuska 2018., kao i Brazil 2014. na otvaranju prvenstva. Nije problem postati šampion uz poguranac od strane suca. To je tako i to će tako biti dok je FIFA-e.

I ne, nije to slučajnost! Slučajnost je kad Brazilac opali loptu i pogodi stativu. Ali nije slučajnost kad žuti karton dobije Kovačić radi prigovora sucu! Dok nijedan karton nije dosuđen nijednom Argentincu radi prigovora sucu, a bili su brate bezobrazni!

No to je tako i to će tako biti dok je FIFA-e.

Zato je čudo da su naši dečki uopće dovde dogurali. Pobjeda nad Brazilom meni vrijedi koliko i da su naši dečki svjetski prvaci u Kataru!

Argentini i Messiju uglavnom želim sve najgore.

I da ne zaboravim: živila Francuska ili živio Maroko” – napisao je Tadić

Anita M.