13 C
Split

Bauk o zabrani ulaska u restoran u Imotskom: “Zamolio bih ga da ne skida natpis barem do lokalnih izbora jer mi imamo malo plakata u Imotskom”

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Potpredsjednik saborskog Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk komentirao je zabranu dolaska u hotel u Imotskom. Vlasnik Ivo Zdilar, podsjetimo, zalijepio je na ulazu ‘Zabranjen ulaz za SDP, Arsena Bauka i Nenada Stazića‘.

Bauk se prvo našalio citirajući stihove Đorđa Balaševića ‘to je jedan sumnjiv lokal, al je vlasnik pravi as’.

–  Kupit ću kokice i s tribina gledati kako  premijer brani gay zajednicu, neovisno pravosuđe i mene – kazao je Bauk aludirajući na premijerovo ponašanje nakon natpisa u riječkom kafiću Three monkeys.

Ako je dobro shvatio, kaže, glavni krimen mu je što je podnio kaznenu prijavu protiv karnevala u Imotskom. Tada je, naime, spaljena lutka gay para s djetetom s likom Nenada Stazića.

– Općinsko državno odvjetništvo je odlučilo je li prijava osnovana ili ne, tako da je zapravo kritika i na njih – obrazložio je.

Kazao je i da je apsolutno pravo vlasnika da izjavi kako nije poželjan, ali nema pravo braniti ulaz.
– Savjetujem mu i radi inspekcija da napravi tu korekciju u riječi da nisam dobrodošao – nastavio je Bauk raspoloženo.

Kaže i da će uzeti u obzir poruku ako bude dolazio u ugostiteljske objekte u Imotskom, ali vlasnik bi mogao poštedjeti Stazića u zabrani, jer nije više dužnosnik pa je ispod razine kritike vlasti kritizirati ‘običnog građanina’.

– Zamolio bih ga da ne skida natpis barem do lokalnih izbora jer mi imamo malo plakata u Imotskom – završio je u svom stilu Bauk.

dp

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img