13 C
Split

HDZ stao u obranu SDP-a čijim je članovima imotski ugostitelj zabranio ulazak

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Nakon nedavne objave vlasnika kafića u Rijeci da u njegov lokal nisu dobrodošli članovi, glasači i simpatizeri HDZ-a, priča je dobila epilog u Imotskom, ali ovaj put na račun SDP-a zbog čega je u četvrtak navečer reagirao HDZ koji je osudio diskriminaciju prema SDP-u.

Na natpisu koji je je na vrata svog hotela i restorana “Zdilar” stavio imotski ugostitelj, uz znak SDP-a stoji da je ulaz zabranjen za Arsena Bauka i Nenada Stazića, prikazuje to fotografija koju je objavio Fenix-magazin.

Zbog tog slučaja reagirao je HDZ na kojeg se odnosila ranija objava vlasnika riječkog kafića “Tri majmuna”.

“Premda je očito riječ o reakciji na objavu ‘Tri majmuna’, potez ugostitelja Zdilara je nedopustiv. Osuđujemo ovu diskriminaciju prema članovima SDP-a i protivimo se diskriminaciji zbog političkih uvjerenja”, objavio je HDZ na svojoj Facebook stranici.

dp

 

 

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img