Foto;: Screenshot YouTube

Dinamovom treneru Igoru Bišćanu teško je pao poraz od Hajduka…“Sigurno da smo razočarani. Bili smo puno bolja momčad, kontrolirali i nadigrali Hajduk. Da smo realizirali jedanaesterac, bila bi uvjerljiva pobjeda.

Deklasirali smo ih igrački, ali stvari se ovako događaju u nogometu. Treba to prihvatiti, čestitati Hajduku na pobjedi, a nama ostaje žal da nismo naplatili dobru igru barem jednim bodom”, komentirao je Bišćan za MaxSport.

“Igrali smo na pravi način, kako prvak mora igrati. Imali smo posjed, igrali smo kombinatorno i hrabro. Sve se svelo na taj penal. Da smo zabili, bila bi uvjerljiva pobjeda. Glave gore, dečki mogu biti zadovoljni s većinom utakmice. Treba izvući pouke.”

Promašen penal Petkovića bio je ključna situacija.

“To te poljulja psihički. Mogli smo otići na dva razlike, a umjesto toga vratiš protivnika u igru. Dogodi se. Nismo zaslužili poraz.”

Slijedi Astana.

“Ako ćemo biti na ovom nivou, imamo se čemu nadati. Pražnjenje je veliko. Izgubio si nešto što si zaslužio. Trebamo ovo što prije izbiti iz glave. To su nam možda i dvije najvažnije utakmice u sezoni”, rekao je Bišćan.

Foto: GNK Dinamo