BIVŠA SDP-ovka O MILANOVIĆU : “Mislim da nije zaslužio drugi mandat”

0

Komunikacijska stručnjakinja Mirela Holy u Novom danu komentirala je aktulne političke događaje u Hrvatskoj, a osvrnula se i na mandat predsjednika Zorana Milanovića.

“U prvom krugu nisam glasala za njega, u drugom jesam, ali ne zato što je bio moj kandidat nego jer sam smatrala da je bolji kandidat nego Kolinda Grabar-Kitarović.

Međutim, nakon dvije godine mandata postavljam sama sebi pitanje jesam li trebala ostati kod kuće i ne izaći na izbore”, kazala je Holy.

Smatra da se Milanović trenutno “uljulava u anketni rejting”, navodeći da mu je trenutni rejting dobar.

“Mislim da njegova retorika potpuno pokazuje da on računa u drugom izbornom ciklusu na glasove desnice. Međutim, bojim se da ništa nije naučio iz dosadašnje karijere. Njemu mogu i aplaudirati ljudi na desnici, ali pitanje je hoće li ga zaokružiti na dan izbora.”

“S obzirom na dosadašnji mandat, mislim da nije ni zaslužio da dobije drugi mandat”, dodaje.

“Postao je čisti drama queen, gleda na koji način može zauzimati medijski prostor i provocira skandale. U nekim je stvarima u pravu, ali način na koji to radi je trivijalizirao ono što bi trebao postići”, istaknula je Holy.

Slaže se s njegovim stavom primjerice oko izbora predsjednika Vrhovnog suda, ali ne i načinom na koji izražava stavove. Osvrnula se i na njegov odnos s predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem.

“Mislim da taj osobni animozitet proizlazi iz frustracije što Plenković kao predsjednik Vlade ima stvarnu moć, a predsjednik države nema tu moć u rukama.

Vjerojatno njihovi antagonizmi proizlaze iz toga što su bili i jedan i drugi u ministarstvu vanjskih poslova”, rekla je Holy.

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here