Vozač (40) školskog autobusa devet puta imao spolne odnose s učenicom (14)

0
Foto: MUP

Općinsko državno odvjetništvo podnijelo je žalbu protiv presude kojom je 40-godišnji vozač školskog autobusa za počinjenje devet kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina osuđen na tri i pol godine zatvora.

Tužitelji u Koprivnici tu kaznu drže premalom. Navodno su pedofilskog pohotnika prijavili roditelji djevojčice kad su doznali da se često druže.“Državno odvjetništvo smatra da nije bilo osnovano izreći okrivljeniku pojedinačne kazne zatvora u trajanju ispod propisanog minimuma te je predloženo da se okrivljenika osudi na pojedinačne kazne zatvora bez ublažavanja kazne i da mu se izrekne jedinstvena kazna zatvora u duljem trajanju”, navode koprivnički tužitelji.

Vozač autobusa uhićen je u ožujku 2020. godine, a tereti ga se da je imao spolne odnose s učenicom osmog razreda jedne osnovne škole u Koprivnici. Inače. riječ je o vozaču školskog utobusa koji je učenike iz okolnih sela vozio u školu u Koprivnicu. Muškarac je oženjen i ima obitelj, doznao je portal ePodravina.

Ivica R

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here