BIVŠI ČLAN CK SKH Matula: “Ova nakaradna odluka još je jedna teška šamarčina idealiziranoj slici Hrvatske”

0
Foto: Saborska TV

Sa današnjeg zasjedanja Sabora Republike Hrvatske izdvajamo reakciju ljevičarskog zastupnika Vilija Matule koje imao svoj “ekspoze”

Matula: Nakaradna kazna disciplinskog suda u Osijeku

Vili Matula (ZLB) nakaradnom je nazvao uvjetnu kaznu koju je prvostupanjski disciplinski sud u Osijeku izrekao trojici interventnih policajaca snimljenih kako mlate migrante i nasilno ih vraćaju u Bosnu i Hercegovinu.

Prvostupanjski disciplinski sud u Osijeku izrekao im je kaznu uvjetnog prestanka državne službe, dok je volonter civilne udruge Dragan Umićević, koji je pomogao obitelji Hussain da dobiju azil, dobio kaznu od 60 tisuća kuna koju ne može platiti do braniteljske mirovine, ali su mu pomogli građani, naveo je zastupnik.

“Ova nakaradna odluka još je jedna teška šamarčina idealiziranoj slici Hrvatske koju Vlada i vladajući pokušavaju nametnuti”, poručio je Zastupnik Vili Matula.

Podsjećamo da je zastupnik i neuspješni glumac Matula bio neposredno prije Domovinskog rata izabran u posljednji saziv CENTRALNOG KOMITETA SAVEZA KOMUNISTA HRVATSKE – CK SKH i ostao tamo do njegovog gašenja.

Ivica R.