HDZ: “Dok je u Metkoviću, gradu svog nastanka, SDP3 bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine.”

0
Foto: HDZ/ilustracija

Na facebooku se oglasio HDZ i iskomentirao današnji dan u Saboru kad su po njima usklađeni nastup imali SDP, MOST i Klub Socijaldemokrata. Evo njihove objave:

“Ahmetović (SDP1), Bernardić (SDP2) i Grmoja (SDP3) već neko vrijeme uspješno surađuju & usklađuju medijske istupe. A kako su se oni “snalazili”, to hrvatski građani već dobro znaju. Dok je u Metkoviću, gradu svog nastanka, SDP3 bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine.

I sad Grad Metković samo na ime izgubljenih sudskih sporova mora platiti milijun kuna odšteta i kazni. Stoga je posve razumljivo da je Most u “svom” gradu doživio 6 izbornih debakla zaredom. Ali Grmoja ne žali jer je ostvario svoj cilj – preselio se u Zagreb. Bernardić & Ahmetović, dok su SDP2 i SDP1 bili ista partija, zloguko su najavljivali 400.000 otkaza u COVID19 krizi i krah turizma & nastojali demontirati ključni energetski projekt za Hrvatsku – LNG terminal.
Na sreću, naša Vlada RH i HDZ spriječili su njihove zloćudne naume, kao što ćemo ih spriječiti i u budućnosti. Kao što će i SDP3 prvom prilikom doživjeti i 7. uzastopni poraz od našeg Dalibor Milan, gradonačelnik Metkovića” – napisali HDZeovci

Anita M.