Boban ostao gladan u Lećevici! Utekao od policije, novinara i vruće janjetine.

  0
  Unatoč epidemiološkim mjerama u petak 07. svibnja 2021. godine u sklopu kampanje za izbore u u Općini Lećevica kod  osnovne škole na školskom igralištu skupilo se poveće društvance (naš izvor kaže oko 100 mještana) na svojevrsnom predizbornom skupu HDZ-a. Uz aktualnog načelnika Antu Barana i domaćine ovog predizbornog okupljanja tu je bio i župan Splitsko dalmatinski Blaženko Boban s pratećom ekipom

  Nakon što su završene sve službene govorancije, slikanja ispred vrtića koji ne radi, trebalo se malo i okrijepiti nakon cjelodnevne kampanje, za što su gostoljubivi domaćini pripremili 5 (pet) janjaca i 2 (dva) pečena praseta, što je i bilo posluženo oko 20 sati uvečer.

  Međutim na nečiji poziv o navodnom kršenju epidemioloških mjera pojavila se policijska patrola, (navodno su pozvani i novinari) s ciljem utvrđivanja stvarnog stanja na terenu. Čuvši kako dolazi policija i novinari župan Boban je najbržim mogućim putem "odletio" automobilom kako ga ne bi zatekli na ovom malo masovnijem okupljanju.

  O razlozima "bijega" možemo samo špekulirati i nagađati da je razlog to što mu u ovoj kampanji nije trebao još jedan javni slučaj sličan priči o paljenju filmskog seta.

  Nadamo se da župan ipak nije ostao gladan nakon cjelodnevne kampanje i da je negdje uz put kući objedovao

  Redakcija Dugopolje.org/Foto: Facebook