Božićni blagdani: Raspored rada trgovina

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Ušli smo u dane Božićnih blagdana. Badnjak je radni dan, a mnogi će raditi skraćeno, dok su Božić i sv. Stjepan neradni dani.

Evo kako rade trgovine u vrijeme Božićnih blagdana:

KAUFLANDBadnjak: do 16 sati ; Božić i sv. Stjepan: Zatvoren. Kako radi vama najbliža poslovnica Kauflanda, možete pogledati ovdje.

KONZUM – U Dugopolju Konzum će za Badnjak raditi do 17 sati (Domovinskog rata 93) i 14 sati (Dubrovačka 4), dok će za Božić i sv. Stjepana trgovine biti zatvorene. Ovdje možete pogledati kako radi vama najbliža trgovina.

LIDL – Svi prodajni centri Lidla na blagdan Badnjaka radit će do 14 sati, dok će za Božić i sv. Stjepana sve trgovine biti zatvorene.

PLODINE – Svi prodajni centri Plodina na blagdan Badnjaka radit će do 18 sati, za Božić će biti zatvorene, dok će na sv. Stjepana raditi kao i svake nedjelje.

SPAR – Sve Spar trgovine na blagdan Badnjaka radit će do 14 sati, za Božić će biti zatvorene, dok će na sv. Stjepana njihova vrata biti otvorena do 14 sati.

TOMMY – Svi prodajni centri Tommy lanca na blagdan Badnjaka radit će do 17 sati, dok će za Božić i sv. Stjepana sve trgovine biti zatvorene.

Trgovački shopping centri rade po sljedećem rasporedu:

CITY CENTRE ONE SPLIT – na blagdan Badnjaka trgovački centar radit će do 17 sati, dok će za Božić i sv. Stjepana biti zatvoren.

MALL OF SPLIT – na blagdan Badnjaka trgovački centar radit će do 17 sati, dok će za Božić i sv. Stjepana sve prodavaonice osim kina biti zatvorene.

JOKER SPLIT – na blagdan Badnjaka trgovački centar radit će do 16 sati, dok će za Božić i sv. Stjepana biti zatvoren.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bleiburg: HSP obilježio 75. obljetnicu tragedije

I ove godine unatoč svim otegotnim okolnostima HSP je polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i molitvom kod spomenika na Bleiburškom...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img