Branimir Bunjac: “Javne osobe de facto zagovaraju linč Pernara, njegovo uklanjanje u fizičkom smislu, likvidaciju.”

0
139
Foto: Facebook BB

Bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac sve češće na društvenim mrežama daje potporu svom bivšem kolegi Ivanu Pernaru. Sada je osudio govor mržnje kojim se pojedini novinari i političari služe kada kritiziraju Ivana Pernara.

“Mediji i političari se natječu tko će zalijepiti ružniju etiketu Pernaru, sljedeće je valjda proglašenje grofom Drakulom i Sotonom. Javne osobe de facto zagovaraju linč Pernara, njegovo uklanjanje u fizičkom smislu, likvidaciju.

Dovoljno je samo sjetiti se kako su se rugali mojoj bolesti i smrti moga brata, pa zamišljati koliko bi mainstream sluge bile zadovoljne u svojoj ljudskoj bijedi da Pernara netko ubije ili barem ozlijedi. Međutim, narod nije toliko glup, ako se Pernaru bilo što dogodi lako bi se mogla dogoditi revolucija”, napisao je Bunjac koji je bio protiv obaveznog cijepljenja. Kad aje obolio od covida i završio u bolnici dobar dio hrvatskih medija mu se zlurado smijao.

Prije nekoliko dana Bunjac je komentirao posvajanje djece iz Konga i dvoličnost koja vlada u hrvatskoj javnosti.

“Zamislite da je kojim slučajem Pernar ili svejedno Željka Markić išla posvajati djecu u Zambiju i da su ih uhapsili zbog trgovine djecom. Sasvim sam siguran da mediji ne bi pisali da su naši sugrađani tamo zatvoreni “ni krivi ni dužni” već štoviše danonoćno bi vrištali da pedofile treba osuditi na doživotni zatvor, plakali bi od sreće u svojoj zluradosti.

Ne branim nikoga, samo vam želim skrenuti pozornost da hrvatski mediji i institucije funkcioniraju po principu političke podobnosti. Ako ste dio agende sustav će vašu priču prezentirati na pozitivan način, ako niste bit ćete prikazani kao vampir. Nikakva objektivnost više ne postoji, istina je postala potpuno irelevantna kategorija”, zaključio je Bunjac.

Bivši saborski zastupnik Bunjac već nekoliko godina živi i radi u Irskoj. Prošle godine je objavio da je sretno zaljubljen i da se vjenčao na Filipinima.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here