Foto: You Tube

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović u Zadru, doznaje Index.

Trebao se održati u svibnju u dvorani ‘Krešimir Ćosić’, ali je Dukić izričito odbio da u gradu pjeva srpska zvijezda. Koncert, stoga, nije zakazan ni najavljen. 

Index od povjerljivog izvora iz Zadra saznaje da je Dukić odbio organizatore koncerta. To je opravdao tvrdnjom da ‘nema slobodnih termina’ u dvorani Krešimir Ćosić.

Nije odgovorio na upite, nisu se javili ni iz uprave dvorane. Nemaju komentara ni s radija Extra FM koji je organizator koncerta.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list tada je pisao da postoji interes za koncert srpske zvijezde te da se održavanje planira u 2024.

Nema termina na Višnjiku ili ipak ima?

Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne čine se baš točnima. Na stranicama Sportskog centra Višnjik stoji da će se od ožujka do svibnja tekuće godine održati tri estradna spektakla. Time su najavili koncerte Severine, Jelene Rozge i skupine Lord of the Dance.

Foto; Screenshot

Kako neslužbeno doznaje Index, gradonačelnik se nakon novinarskih upita ipak premišlja te bi se još u Zadru moglo odlučivati o koncertu Aleksandre Prijović. Znači li to da postoji opcija da se koncert ipak održi, saznat će se uskoro.