Thursday, September 23, 2021
HomeVijestiDalmacijaBulj: Ukidajte besmislene mjere i pustite narod da živi bez vaših okova

Bulj: Ukidajte besmislene mjere i pustite narod da živi bez vaših okova

GRADONAČELNIK Sinja, Mostov Miro Bulj, komentirao je najave vrha vlasti da bi se u budućnosti kao glavni kriterij kod donošenja odluka o borbi protiv pandemije mogli gledati podaci o hospitaliziranima umjesto broja novozaraženih.

Bulj se, podsjetimo, zadnjih tjedana više puta našao u sukobu s vladajućima nakon što je dopustio kršenje mjera Stožera u Sinju za vrijeme Alke i Velike Gospe.

“Ministar Beroš je NAPOKON uvidio dobrobit mjera koje mi u Sinju provodimo i odlučio poslušati moj prijedlog i potvrdio da su mjere kojima teroriziraju narod čitavo ljeto potpuno besmislene.

Cijelo ljeto udaraju po Sinju, bacaju ljagu na Sinj, govore o porastu broja zaraženih u Sinju nakon Alke i Gospe i za taj navodni porast uz pomoć svojih plaćenika optužuju mene”, piše Bulj.

“I odjednom, preko noći, promjena plana! Sad govore ono što mi u Sinju govorimo i provodimo, ne treba uopće gledati broj novozaraženih niti time maltretirati ljude. Važno je samo koliko ljudi ima teže posljedice i koliko ih je završilo na liječenju.
Stožeraši i Beroš su se toliko pogubili da ne znaju više što su jučer govorili ili  znaju, ali misle da smo budale!

Ukidajte besmislene mjere i pustite narod da živi bez vaših okova”, napisao je Bulj.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments