Bunjac “počastio” bivšeg šefa Pernara: “On je podlegnuo divljem rasizmu i antisemitizmu.” Tvrdi da Pernar osniva crkvu koja se bori protiv crnih plombi

  0
  Foto: Facebook BB

  O najnovijim vijestima s krstarenja bivšeg čelnika Živog zida Ivana Pernara i izvjesne Lexi koja je na scojem blogu opisala Pernara bolje nego itko do sada, na Facebooku se oglasio Branimir Bunjac.

  Evo što je napisao:

  /PERNAROV WATERLOO/

  Već dugo nisam pročitao bolju analizu od one kojom je kapetanica Lexi opisala mog bivšeg kolegu Pernara.Ona ga je ne samo opisala, već doslovno raznijela u 1000 komada.

  Očito, Pernarovo putovanje po Karibima pretvorilo se u njegov Waterloo, poraz od kojega se nikada neće oporaviti. Gdje god da krene uteg koji je sad dobio na nogu pratit će ga dok je živ.

  Lexi je posve jasno uočila da je Pernar podlegnuo divljem rasizmu i antisemitizmu, što mi je upravo neshvatljivo, ali osjećam da se to dogodilo zbog gnjeva koji ga je savladao.

  Gnjev je proizišao iz činjenice da se Pernar nije uspio politički samorealizirati, ali također zbog izrazitih seksualnih frustracija.

  I upravo to, opsesivna želja da se dominira nad ženama i da se ostvari neiscrpni “lager” ljubavnica bili su Pernaru glavni motiv da postane javna osoba, a ne nekakva navodna “promjena svijesti”.

  Najgore od svega je to što je Pernar pred Lexi pokazao da je spreman biti i vrlo agresivan ako ne ide po njegovom, da je ustvari klasični predator. Nakon takvog uvida svaka iole normalna žena bježat će od njega kao vrag od tamjana.

  Ono što Lexi nije primijetila, a treba reći, je da je cijelu tu bljutavu agendu, koja se očito uobličavala vremenom, Pernar umotao u kršćanstvo samo njemu poznato.

  Štoviše, on čak namjerava osnovati crkvu koja će se, između ostalog, boriti protiv amalgamskih plombi.Ne treba ni sumnjati da će “papa” nove crkve biti upravo Pernar. To je vrhunac blasfemije, neprobavljivo bogohuljenje vrijedno svakog žaljenja.

  Klasičan primjer političara koji se nakon propalih ambicija okreće vjeri, ali ne da bi bio “slugin sluga”, već opet u cilju da se bavi politikom i zadovoljenjem svojih strasti!

  Na kraju, želim reći, da ovaj osvrt nije nužno antipernarovski, već me više motivirala činjenica da je jedna prosječna Kanađanka toliko superiorna dojučerašnjem “narodnom vođi” Hrvata. Zastrašujuće je koliko smo mi kao narod zaostali!

  Svom bivšem Pernaru od sveg srca želim da se vrati na pravi put, ako je ikako i ikada to više moguće -zakljućio je Bunjac

  Ivica R.