Ćaća joj oporukom ostavio 60 milijuna kuna AKO SE ZAPOSLI: Ona kaže da će radije živjeti od socijale!

0
Foto: Facebook

Clare Brown, 26-godišnja Australka iz Sydneyja, mogla bi bez problema obogatiti svoj račun za 12 milijuna australskih dolara, odnosno za 60 milijuna kuna. Sve što treba napraviti kako bi domogla tog novca jest pronaći bilo kakav posao, ali ona to naprosto ne želi.

Nevjerojatna je to i posve istinita tvrdnja izrečena neku noć tijekom emisije A Current Affair, čiji je novinar pojasnio da je takav uvjet postavio njezin pokojni otac Chris.

Taj burzovni broker preminuo je u siječnju, a u svojoj oporuci naglasio je da će Clare pripasti imanje vrijedno 60 milijuna kuna ako ispuni dva njegova uvjeta, ako pronađe posao i ako osmisli način kako bi nečim mogla doprinijeti društvu.

Međutim nezaposlena Clare odvratila je da se to neće dogoditi, ali je svejedno od obitelji zatražila da joj isporuči ono što vjeruje da joj pripada.

Clare trenutačno živi sa svojom suprugom Lauren i njihovom jednogodišnjom kćerkicom, primaju socijalnu pomoć, a novinaru A Current Affaira pojasnila je da ne može imati posao jer boluje od ADHD-a, poremećaja hiperaktivnosti i deficita pažnje, a uz to tvrdi i da je muči visoko funkcionalni autizam.

“Poslodavci nisu spremni dati šansu ljudima poput mene”, izjavila je, između ostaloga, a zanimljivo je reći da je u njezinu obranu stala i punica. Ona je, pak, kazala da ljudi ne podnose Clare jer je homoseksualka, a čini se da će konačnu riječ imati sud.

Naime, ta Australka pokušat će osporiti nametnute joj uvjete oporukom.

Svojedobno je imala posao, okušala se kao barista, ali se na radnom mjestu zadržala manje od jednog sata.

Anita M-