Thursday, September 23, 2021
HomeVijestiHrvatskaČEKA SE SUD ČASTI, NADZIRE LI SE I PRESUDA? Iz Domovinskog pokreta...

ČEKA SE SUD ČASTI, NADZIRE LI SE I PRESUDA? Iz Domovinskog pokreta objasnili zašto je Škoro prijavljen Sudu časti

Povodom sjednica Domovinskog odbora i Predsjedništva Domovinskog pokreta u prostorijama Domovinskog pokreta održana je konferencija za medije.

Na sjednici doneseni su pravilnici i politički zaključci. Neopozivu ostavku Miroslava Škore svi članovi jednoglasno su prihvatili, rekao je na početku konferencije za novinare Mario Radić.

Cijeli niz njegovih postupaka posve su suprotni načelima koja su sve nas okupila oko ideje Domovinskog pokreta, rekao je Radić.

“Ovim putem molimo Miroslava Škoru da Domovinski pokret ne bude ničiji talac, pa ni njegov. Birači su nekoliko puta gledali rastakanje političkog tijela, poglavito desnog. Ne bismo im to htjeli priuštiti još jednom”, rekao je Radić, dodavši da je konsolidacija stranke u tijeku.

Zahvalni smo na svemu, ali molimo da ovo prestane, poručio je Radić Škori.

Škoro se danas oglasio i pitao zašto je protiv njega pokrenut postupak pred Sudom časti.

“Kako se netko može potpisati na memorandumu bez žiga i pečata kao predsjednik, a dva dana prije toga dao je neopozivu ostavku, a da ne govorimo o insiunacijama, vrijeđanjima…”, rekao je Radić.

O njegovoj poziciji potpredsjednika Sabora nisu razgovarali, jer ne žele prejudicirati nikakve odluke Suda časti.

Upitani imaju li Stipo Mlinarić Ćipe ili Mario Radić ambicije postati novi predsjednici Domovinskog pokreta, Radić je rekao da to trenutno nije tema, a da će vrijeme pokazati hoće li netko u idućem periodu pokazati takvu ambiciju, prenosi N1.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments