Wednesday, September 22, 2021
HomeVijestiHrvatskaKRISTINA IKIĆ BANIČEK: ‘Nevjerojatno mi je da je Davor Bernardić ostao član...

KRISTINA IKIĆ BANIČEK: ‘Nevjerojatno mi je da je Davor Bernardić ostao član SDP-a, a Gordan Maras je izbačen

U velikom intervju koji je dala za Nacional Ikić Baniček progovorila je o Davoru Bernardiću te je na pitanje Nacionala: kako je zanimljivo kako je Grbin  izbacio sve koji su pripadali tzv. Bernardićevoj struji, a samog Bernardića nije dirao, odgovorila:

“Doista je nevjerojatno da jedina osoba koja je bila predvodnik rušenja SDP-a i napravila najveću štetu i zagrebačkoj i državnoj organizaciji nije izbačena. Kada se išlo u raspuštanje zagrebačke organizacije, izričito se spominjalo djelovanje Davora Bernardića i nemalo me iznenadilo da je on ostao član, a da je Gordan Maras, koji je prije svega SDP-ovac, dobar drug i dobar čovjek koji nikada nije radio na štetu stranci, izbačen.

To je neprihvatljivo. Kao što je neprihvatljivo i ono što sada kaže kolega Hajdaš Dončić u javnosti, a to je da se nakon unutarstranačkih izbora za lokalne organizacije Gordan Maras može javiti i da će ga novo vodstvo zagrebačkog SDP-a sigurno primiti natrag. To je po meni nečuveno i učinit ću sve što je u mojoj moći da se tako nešto ne dogodi.

Gordana Marasa trebamo odmah vratiti u SDP jer nam treba što više takvih članova. Dugogodišnje probleme zagrebačke organizacije je neminovno trebalo riješiti jer se oni vuku još iz vremena kada je Milan Bandić bio član SDP-a, ali ja sam bila protiv toga da se to rješava netom prije lokalnih izbora. Ono što mislim da bi sada bilo najgore jest da se nastavimo baviti sobom umjesto stvarnim problemima građana”, donosi Nacional.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments