HomeKolumnaČiji je problem Dežulović, kako ga riješiti i zašto je tako kako...

Čiji je problem Dežulović, kako ga riješiti i zašto je tako kako je?!

Jedna stara izreka kaže “Prati trag novca i sigurno ćeš doći do odgovora!” Ista izreka može se primijeniti na notornog i ničim vrijednog pažnje koju u zadnje vrijeme ima, tzv. novinara Dežulovića. Taj rabijatni tip se usudio na najvulgarniji način uvrijediti veliku većinu Hrvata kojima je Vukovar i početak i osnova i kraj, alfa i omega svega što simbolizira Domovinski rat.

Mislio je Dežulović ispasti narodski rečeno “frajer”, ali se dečec preračunao jer njegov gnojni uradak je objavio samo portal televizije koja i tako ni po čemu nije hrvatska osim činjenici da emitira u Republici Hrvatskoj. Zna se i tko su joj vlasnici i kakva joj je uređivačka politika. A, tu količinu gnoja koju je Dežulović istovario objavilo je koliko znam samo jedan opskurni portalčić subvencioniran obilato od strane države, a tek dva dana kasnije tekst je prenio i portal Index.

To nam dovoljno govori o kakvoj bljuvotini od teksta se radi, ali govori još više da hrvatsko novinarstvo i hrvatski mediji ipak imaju granicu kada su svetinje u pitanju i da uz ova dva spomenuta izuzetka nitko nije htio prenijeti taj tekst, dok su svi mediji redom prenosili reakcije i komentare osuda na Dežulovićeve bljuvotine. I ovo govori da postoji granica koja se ne prelazi!

Pitanje koje me se zadnjih dana golica i mislim da je najbitnije je zašto medij/portal za koji Dežulović piše a to su Pupovčeve Novosti nije objavio Dežulovićev uradak?
Je li i za Pupovca i njegov portal ova Dežulovićeva bljuvotina bila previše?

Tehnički nije, ali (uvijek to ali) Milorad zna da bi ovim uradkom prešao granicu koji ne smije prijeći. U strahu od starijeg koalicijskog partnera koji godišnje daje milijune naših novaca za njegov portal preko kojeg vrijeđa i zdrav razum i istinu.

Da bi mogao nastaviti raditi to što radi Milorad se u ovoj priči pravi “Tošo” jer znao je da tekst o Vukovaru prelazi dopuštene granica koju on i njegovi ne smiju prijeći, jer bi pred vratima SNV-a mogla osvanuti “ekipa” od koje bi ga morala braniti policija.

Puno bitnije je što jednu takvu situaciju ne bi mogao “progutati” ni HDZ, što zbog vanjskih, što zbog unutarstranačkih pritisaka, a u konačnici bi se moglo dogoditi da Plenković naloži tajnici da poništi koalicijski sporazum, a Milorad se toga najviše plaši.

Ucjenjivački potencijal mu se značajno smanjio budući dvije ekipe čekaju da istrče za prvu saborsku momčad, a Milorad konačno sa svojom bizantijskom politikom završi u ropotarnici političke povijesti u Hrvatskoj.

Milorad Pupovac će pažljivo vagati svaku riječ i svaki javni istup (poslije ovakvih ispada njegovih najčešće se prikrije i sačeka dok stvar prestane biti aktualna) jer uskoro dolaze tužni vukovarski dani i obljetnice srbočetničkog masakra na Vukovarcima i Vukovarom i probati će to “popeglati” nekim vijencem u Dunavu, a možda čak osvane i u koloni ove godine, ništa nije isključeno.

Dolazimo sad do početka priče, odnosno rješenja “Slučaja DEŽULOVIĆ”.

Tko plaća Dežulovića da piše bljuvotine??

Plaća ga SNV Milorada Pupovca!

Od kuda novci Miloradu Pupovcu da plaća Dežulovića za pisanje bljuvotina??

Milorad Pupovac dobije novac od Vlade RH iz hrvatskog proračuna i to oko 20 milijuna kuna godišnje, od kojih 4-5 milijuna ode za Novosti.

Što Vlada RH na čelu s HDZ-om treba učiniti kako bi riješila slučaj Dežulović??

Treba smanjiti dotacije SNV-u za 95% !

Je li naivno očekivati da će to ijedna HDZ-ova Vlada napraviti?

ZNA SE!

Drago Marković

POVEZANI ČLANCI

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari