COVID pozitivan pijančevao po terasama i tukao suprugu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Vinkovčanin u dobi od 47 godina priskrbio si je kaznene prijave jer se u proteklih 15-ak dana, iako COVID pozitivan, umjesto bivanja u samoizolaciji – alkoholizirao po terasama ugostiteljskih objekata, a k tome je policija intervenirala i jer je bio nasilan u obitelji. Sumnjiči ga se za dva kaznena djela – širenje i prenošenje zarazne bolesti te nanošenje tjelesne ozljede, pa je takve prijave policija i “odaslala” nadležnom državnom odvjetništvu.

Cijeli se slučaj odvijao od 25. veljače, a iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske u petak su izvijestili o dovršetku kriminalističkog istraživanja nad 47-godišnjakom. Kako se navodi, njemu je spomenutog datuma, prilikom ulaska iz Srbije u Hrvatsku na graničnom prijelazu Tovarnik, određena mjera samoizolacije na adresi njegova prebivališta u Vinkovcima u trajanju od 25. veljače do 7. ožujka.

Međutim, 28. veljače prilikom postupanja po dojavi o nasilju u obitelji u obiteljskoj kući tog 47-godišnjaka, brzim antigenskim testom u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci utvrđeno je kako je 47-godišnjak pozitivan na COVID-19. Isti se Vinkovčanin ponovno već 1. ožujka “susreo” s policijom jer je zbog njegova dolaska na terasu ugostiteljskog objekta u Zvonarskoj ulici intervenciju policije zatražila vlasnica objekta, znajući da je pozitivan na COVID-19.
Do dolaska policije 47-godišnjak se, pak, vratio na adresu prebivališta, no već sutradan, 2. ožujka, policijski službenici u provedbi nadzora poštovanja određene mu mjere samoizolacije, problematičnog 47-godišnjaka nisu zatekli na adresi gdje je trebao biti u samoizolaciji.

Naknadno ga je policija ipak pronašla, i to ispred terase ugostiteljskog objekta u Ulici A. Starčevića u Vinkovcima – u visokom stupnju alkoholiziranosti. Policajci su ga tada, uz korištenje zaštitne opreme, prevezli u vinkovačku bolnicu.

– S obzirom na to da je postojala bojazan kako će 47-godišnjak nastaviti s kršenjem izrečene mjere samoizolacije, na prijedlog policije, državni inspektorat mu je odredio posebnu mjeru smještanja u karantenu u od 3. do 10. ožujka – opisali su iz PU u Vinkovcima daljnji tijek događanja. No, nakon protoka karantene, policija je 11. ožujka nad 47-godišnjakom provela kriminalističko istraživanje i zbog već navedenih kaznenih djela protiv njega podnijela dvije kaznene prijave. Glede nasilja u obitelji Vinkovčanin će kazneno odgovarati jer je lakše ozlijedio 48-godišnju suprugu – objavio je Glas Slavonije

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

ANITA PERVAN: Makarska može bolje!

Gospođo Pervan, koji su vaši razlozi ponovnog ulaska u aktivnu politiku Makarske, i zašto baš kroz Domovinski...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img