Nakon uvjerljive pobjede u četvrtfinalu županijskog malonogometnog kupa, momčad MNK Hrvatskog dragovoljca ATVP danas igra utakmicu polufinala tog natjecanja. U sportskoj dvorani Vinko Kandija, Crne će ugostiti ekipa MNK Mulina iz Poljica.

U četvrtfinalnom dvoboju Crni su igrali protiv G-točke. Nakon zahtjevnijeg prvog poluvremna, u nastvaku susreta Hrvatski dragovoljac u potpunosti se oslobodio i pregazio splitsku momčad s visokih 10:2. Igrači Hrvatskog dragovoljca su fantastičnom igrom uvjerljivo i zasluženo slavili i prošli u polufinale županijskog kup natjecanja. Tu ih čeka današnji protivnik iz Poljica. Kao i u slučaju četvrtfinala, današnji dvoboj između Hrvatskog dragovoljca i Muline bit će treći po redu ove sezone. U oba dosadašnja susreta slavila je dugopoljska momčad. Na gostujućem terenu Crni su bili bolji rezultatom 4:8, dok su kao domaćini u Prološcu igrači Hrvatskog dragovoljca savladali ekipu iz Poljica s visokih 8:1.

Mulina je do polufinala došla pobjedom protiv Trilja. U vrlo napetoj i zanimljivoj utakmici pobjednik tog četvrtfinala odlučen je nakon raspucavanja. Susret je završio rezultatom 3:3, da bi nakon udaraca s 11 metara Mulina slavila s ukupnih 5:6. Osim para Hrvatski dragovoljac i Mulina, u drugom polufinalu protivnici su bili Solin i Okruk. Čiovljani su u četvrtfinalu bili bolji od Bačvica koje su porazili s visokih 8:1. Polufinalni dvoboj između Solina i Okruka odigrao se prije dva dana, a Solinjani su slavili sa tijesnih 5:4. Tom pobjedom plasirali su se u finale i svog protivika saznat će nakon današnje utakmice.

Ukoliko Crni protiv Muline danas izađu kao probjednici, bilo bi to drugo uzastopno finale županijskog malonogometnog kupa u kojem će snage odmjeriti Solin i Hrvatski dragovoljac ATVP. Utakmica između MNK Muline i MNK Hrvatskog dragovoljca ATVP igra se s početkom u 17 sati.