Crni pristali na odgodu utakmice s Olmissumom II

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Prvenstvo 1. županijske malonogometne lige primiče se svome kraju. Do završetka ove sezone ostala su još samo tri kola za odigrati.

U najdalje sljedeća tri tjedna trebala bi biti poznata i končana tablica prvenstva. Između ekipa Bačvica, Solina i Hrvatskog dragovoljca saznat ćemo prvaka lige. Najbolja momčad na kraju prvenstva ide u viši rang natjecanja. A taj razred iznad nimalo nije beznačajan jer radi se o drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi.

Uzbuđenja nikako ne nedostaje niti u županijskom izdanju natjecanja. Iako su samo tri kola do kraja još ništa nije odlučeno i dalje se vodi borba svim sredstvima. Gospodski klubovi svoju priliku žele ostvariti borbom i igrom na parketima, dok su poneki teren i znoj zamijenili zakulisnim borbama za zelenim stolom.

Bit će zanimljivo vidjeti kakav rasplet nas očekuje do kraja natjecanja. Jedan od klubova koji svoje suparnike želi nadjačati izravnim sportskim nadmetanjem je i MNK Hrvatski dragovoljac ATVP. Iz takvog stava proizlazi pristanak na odgodu susreta s Omišanima.

U ovome 16. prvenstvenom kolu u Omiškoj dvorani utakmicu su trebali odigrati MNK Olmissum II i MNK Hrvatski dragovoljac ATVP. Na zamolbu domaćina susreta, Crni su dali suglasnost za odgodu susreta. Iako im zbog obveza njihovih igrača to možda i nije najsretnija opcija, Crni su bez razmišljanja izašli u susret svojim suparnicima u ovome kolu i na taj način doprinijeli lakšem organiziranju dvoboja.

Bit će to vrlo zanimljiva utakmica susjeda na tablici. Trećeplasirani Hrvatski dragovoljac lovi drugo mjesto, dok je odmah iz njih Olmissum II koji želi zadržati svoju poziciju. Omišani se nalaze u ugodnom okruženju budući da imaju 6 bodova prednosti ispred pratitelja Okruka, dok za Crnima zaostaju 8 bodova.

Utakmica između MNK Olmissuma II i MNK Hrvatskog dragovoljca ATVP igra se u ponedjeljak s početkom u 21 sati.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

PITALI SMO IH i dali priliku da ODGOVORE!

Danas smo dobili nekoliko upita zašto na našim stranicama nema aktualnog načelnika i ekipe iz HDZ-a....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img