Sinoć je u omiškoj Dvorani na Ribnjaku odigran zaostali susret 4. kola 1. ŽMNL u kojem su domaćini Olmissum II dočekali momčad Hrvatskog Dragovoljca.

U prvoj polovici prvog poluvremena na terenu se igrala ravnopravna igra. Domaćini su bili dosta slobodniji i u nekim trenutcima činilo se kao da su u laganoj terenskoj prednosti. Omišani nisu uspijevali kreirati prave prilike za postizanje pogodaka i prijetili su udarcima iz daljine. S druge strane igrači Hrvatskog Dragovoljca kao da su u utakmicu ušli sa malim zakašnjenjem što se prikazalo i na semaforu. Iako pravih prilika nije bilo, domaćini ipak u 7. minuti nakon uigrane akcije iz kornera koju je odličnim udarcem u suprotan kut završio Zec dolaze do vodstva od 1:0. Taj pogodak kao da je potpuno trgnuo Crne. Nakon toga sve više preuzimaju inicijativu na terenu, a takva igra urodila je plodom. Crni su se u potpunosti oslobodili te zagospodarili terenom u svakom segmentu dvoboja. Puno kvalitetnija igra u oba pravca i veliki broj prilika na kraju poluvremena donio je preokret. U 14. minuti nakon brze akcije dugopoljske ekipe od odbijene lopte vlastitu mrežu pogodio je Galić i rezultat na semaforu bio je 1:1. Samo minutu kasnije Zečić dovodi Hrvatski Dragovoljac u vodstvo od 1:2. Ni Olmissum nije bio bez prilika, ali sve njihove pokušaje zaustavio je na golu Hrvatskog Dragovoljca odlični Bradarić. Crni su do kraja poluvremena imali još nekoliko situacija kada su izbijali sami na protivničkog vratara, no rezultat se nije mijenjao.

U drugom dijelu nastavak igre iz prve dionice. Igrači Hrvatskog Dragovoljca pružili su puno kvalitetniji nogomet, a Olmissum nije imao pravi odgovor na tu igru. Kada god bi nešto i pokušali, a to je uglavnom završavalo udarcima iz daljine ili nekom uigranom akcijom iz prekida, Omišani bi naišli na odličnu gostujuću obrambenu igru ili raspoloženog Bradarića. Do novog pogotka čekalo se sve do 32. minute kada je Dragošević povisio vodstvo Hrvatskog Dragovoljca na 1:3. Od tada domaćini igraju na sve ili ništa s igračem/vratarom u polju čime su dobili opciju više u napadu. No kako to često biva u malom nogometu, takva rizična igra donijela je i onu drugu stranu a to su brzi pogoci dugopoljske ekipe. To je prvi iskoristio Klarić koji je u 36. minuti povisio na 1:4. Sa dva zgoditka, prvim u 36. i drugim u 40. minuti susreta, Zečić je kompletirao svoj hattrick i postavio konačnih 1:6. Iako krajnji rezultat to možda ne pokazuje, mlada momčad Olmissuma pokazala je veliki talent i potencijal. Stoga i ne čudi kako su uz Hrvatski Dragovoljac najuspješnija ekipa dosadašnjeg dijela natjecanja, a zasigurno će tako nastaviti i ubuduće.

Crni se nakon ovog zahtjevnog gostovanja okreću novim prvenstvenim dvobojima. Sljedeće kolo donosi utakmicu u gostima kod ekipe Solina.