Nakon fantastičnog otvaranja sezone u prvom kolu, Hrvatski Dragovoljac danas igra utakmicu 2. kola 1. Županijske malonogometne lige.

Na terenu sportske dvorane u Primorskom dolcu snage će odmjeriti domaćin Mulina i gosti Hrvatski Dragovoljac. Hrvatski Dragovoljac u prvom prvenstvenom kolu igrao je protiv novaka u ligi Royal šport. Crni su pokazali nevjerojatno izdanje pobijedivši sa čak 17:1, a u strijelce se upisalo osam različitih igrača. To je pokazatelj kako trener Galiot u momčadi ima vrlo dobru sinergiju i raznolikost u napadačkom i obrambenom pravcu. Odlična vijest je i to da će se sutra ekipi na terenu pridružiti i Dino Plazibat, Stipe Čačić i Mihovil Glavaš koji nisu mogli nastupiti u prvom prvenstvenom kolu. Ekipa Hrvatskog Dragovoljca od prvog udarca loptom pokazala je kako ove sezone želi doseći svoje najviše razine. No, iako je prva dionica odlično odrađena, uz poželjni optimizam svakako će biti potrebno igrati angažirano te iz kola u kolo marljivo skupljati bodove. Da to mogu i znaju Crni su pokazali i prošle sezone, a u ovoj su više nego dobro krenuli. I što je možda najvažnije, itekako su motivirani za to. Sljedeća prepreka na tom putu je ekipa Muline iz Poljica pokraj trogirske Marine.

Momčad iz Poljica u prvom kolu gostovala je u Trilju kod istoimenih domaćina. Triljani su bili protivnik s više sreće te su pobijedili s 1:0. Igrači Muline nisu pali bez ispaljenog metka, čak naprotiv. U zanimljivoj utakmici vidjelo se puno udaraca no tek jedan pogodak postignut na kraju prvog poluvremena, a koji je na kraju bio dovoljan za odluku o pobjedniku. Pogotovo u drugom dijelu susreta Mulina je napadala Trilj kojega je spasio njihov vratar obranivši svoja vrata u gotovo nemogućim situacijama. To pokazuje kako je Mulina vrlo ozbiljna ekipa koja je, unatoč porazu, u prvenstvo ušla vrlo žustro i zasigurno neće biti lagan protivnik Crnima večeras.

Susret između Muline i Hrvatskog Dragovoljca igra se s početkom u 21:30 sati u sportskoj dvorani Primorski dolac.