20/06/21

Crni večeras u Proložcu dočekuju ekipu Muline

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Nakon odmora od deset dana bez utakmice, momčad MNK Hrvatskog dragovoljca ATVP večeras nastavlja s prvenstvenim dvobojima. U sklopu 14. kola 1. županijske malonogometne lige Crni će ugostiti ekipu MNK Muline.

Ekipa Hrvatskog dragovoljca nakon 13 odigranih utakmica nalazi se na 3. mjestu s osvojenih 33 boda. Nedjeljnom pobjedom protiv ekipe Skalica, Crne su na tablici preskočili Solinjani. Momci s Jadra imaju odigranu jednu utakmicu više, te i jedan bod više od dugopoljske ekipe. U posljednja dva prvenstvena susreta Hrvatski dragovoljac je naišao na određene poteškoće u svojoj igri. Tome je doprinijelo i nedostatak ključnih igrača što se posebno osjetilo u prošlom kolu prilikom gostovanja u Solinu. Bez obzira na sve nedaće Crni zasigurno imaju znanja i snage vratiti se u pobjednički ritam. Prilika za to je i večerašnja utakmica protiv Muline u koju Hrvatski dragovoljac ulazi kao favorit.

Susret koji će se odigrati u dvorani u Proložcu pokraj Imotskog bit će drugi dvoboj ovog prvenstva između Hrvatskog dragovoljca i Muline. U prvoj utakmici odigranoj u Trogiru, Crni su uvjerljivo slavili rezultatom 4:8. U prvom poluvremenu utakmica je bila obogaćena preokretima, dok je u drugom dijelu Hrvatski dragovoljac kontrolirao susret i na kraju zasluženo pobijedio. Večerašnjim dvobojem Crni ulaze u seriju utakmica u kojoj je svaki dvoboj od iznimne, pa možda i presudne važnosti. S obzirom na stanje na tablici, a zbog činjenice da vodeće ekipe teško gube bodove, svaka utakmica i svaki bod bit će važan.

S obzirom na sve, nadamo se kako će Hrvatski dragovoljac večeras nastupiti u što kompletnijem sastavu te upisati nova tri boda. Time bi se vratili na drugo mjesto i imali dva boda prednosti u odnosu na Solin.

Utakmica između MNK Hrvatskog dragovoljca ATVP i MNK Muline igra se u Proložcu s početkom u 19 sati.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

MASOVNO CIJEPLJENJE U IMOTSKOM Sve dobne skupine odazvale su se na cijepljenje: “Bez cijepljenja nema normalnog života ni vraćanja na staro”

Sve dobne skupine odazvale su se na današnje masovno cijepljenje u Imotskom, održano u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img